Zou u ook beter kunnen werken als u een virtueel adres had?

Ik heb een bedrijf dat zich voornamelijk online manifesteert. Het is daarom ook dat ik niet een kantoorruimte hoef te huren omdat ik in principe overal en nergens kan werken. Het is echter wel zo dat de aard van mijn werkzaamheden van dien aard is, dat het beter is dat ik mijn bedrijf niet op mijn thuisadres inschrijf. Ik vind het namelijk geen prettig idee dat mensen precies kunnen zien waar ik woon want ik hou mijn bezig met belastingfraude en dat is niet iets waar mensen gelukkig van worden als ik achter hen aanga. De Nederlandse overheid wil echter wel dat ik mij als bedrijf ergens inschrijf omdat zij het belangrijk vindt dat een bedrijf ook daadwerkelijk ergens gevestigd is. Ik ben daarom gaan zoeken naar een deugdelijk virtueel adres. Ik heb namelijk gezien dat wanneer je een virtueel adres wilt hebben, je even moet kijken waar je dit het beste kunt aanvragen omdat je moet zorgen dat je voor een goede prijs geholpen wordt. Sommige bedrijven bieden namelijk wel een goed virtueel adres aan, maar de kosten die zij hier voor rekenen, zijn niet meer redelijk te noemen en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik ergens een goed virtueel adres kon vinden. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van easystartoffice.com kon gaan. Deze mensen hebben goede recensies ontvangen van mensen die reeds zaken met hen hebben gedaan en ik kan daarom zeggen dat ik meteen interesse had in deze mensen. Ik heb toen gezien dat wanneer je hier een virtueel adres neemt, dit ook nog met vele mooie extras komt. Zo krijg je ook de mogelijkheid aangeboden om bij deze om mensen op locatie te werken omdat je hier ook flexibele werkplekken kunt gebruiken. Ook zag ik dat je vergaderzalen kunt gebruiken en ook dat is soms handig voor mijn bedrijf. Het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik hier graag een virtueel adres wilde aanvragen omdat ik gelijk in de gaten had dat ik hier veel baat bij kon hebben.

Ik ben blij dat ik hier mijn virtueel adres heb aangevraagd

Ik ben uiteindelijk meteen contact gaan opnemen met deze mensen en ik heb te horen gekregen dat zij mij heel goed van dienst konden zijn. Ik ben daarom blij dat ik deze mensen gevonden heb want ik wilde graag zeker zijn dat ik een goed virtueel adres kon vinden. Ik heb gemerkt dat het hebben van een virtueel adres bij deze mensen grote voordelen heeft en ik ben blij dat ik hen in de arm genomen heb.

Wilt u zich ook inschrijven?

Mocht u zich hier ook willen inschrijven voor een virtueel adres, dan kunt u:

  • Naar de site easystartoffice.com surfen
  • Bekijken wat deze mensen u aan mogelijkheden te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u in petto heeft

Ik ben blij dat ik mijn bedrijf hier deugdelijk kon inschrijven voor een prijs waar ik heel gelukkig van werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *