Torenhoge schulden

Het systeem wat er nu wordt gehanteerd heeft ervoor gezorgd dat er torenhoge schulden zijn ontstaan. Grootmachten hebben alle macht in handen, het gewone volk heeft er niets meer over te vertellen en mag alleen maar betalen. Sparen is er bijna niet meer bij, de rente is zo goed als weg en je geld wordt jaar na jaar minder waard. Daar komt nog bij dat je spaargeld niet eens veilig staat op een bank. Bestebank.org heeft al een artikel gewijd over hoe verstandig het is om goud te kopen in financieel en economisch onzekere tijden.

aandelen gaan kopen

Komst van de Bitcoin

Door de komst van de Bitcoin kunnen we er niet meer omheen dat er een compleet nieuw financieel stelsel aan zit te komen in de toekomst. Een stelsel waarbij grootmachten niet bepalend zijn, maar alle gebruikers bij elkaar. De Bitcoin heeft vele nieuwe mogelijkheden, je bent weer baas over je eigen geld. Banken werken niet in het voordeel van het volk, zij doet er alles aan om de schuldenberg over de rug van het volk binnen te halen met alle gevolgen. Mensen raken hun geld en huizen kwijt, dit door een enorme bubbel die is ontstaan.

cryptomunten

Het ziet er naar uit dat goud en zilver de beste beleggingen zijn om de waarde van je geld te behouden. In de toekomst ontkomen banken er niet meer aan om met de blockchain technologie aan de gang te gaan. Een open en transparant beleid is het gevolg, waarbij de gewone bevolking weer bepaald over zijn eigen geld.