Refurbished iPhone kopen

Refurbished iPhone kopen

De meeste mensen kopen iedere 2 jaar een nieuwe telefoon. Dat zou betekenen dat dat er alleen al zo’n paar miljoen telefoons per jaar worden gekocht. Vaak omdat de oude telefoon kapot is. Maar lang niet alles uit deze telefoon is kapot. Er zijn genoeg onderdelen die nog gebruikt kunnen worden als ze eruit worden gehaald en niet weggegooit. Hoe kun je ervoor zorgen dat je jouw portemonnee goed doet en het milieu tegelijk. Dit doe je door een refurbished iPhone kopen te doen.

JorShop

Wat is een refurbished telefoon?

Een refurbished telefoon is een telefoon die al eerder gebruikt is, maar alle onderdelen waaraan te zien is dat deze telefoon gebruikt is is vervangen door nieuwe onderdelen. Dit zorgt ervoor dat meer dan de helft van de onderdelen in de telefoon opnieuw worden gebruikt en dus niet worden weggegooid door het kopen van een fabrieksnieuwe telefoon. Ook scheelt het een hoop in bedrag, omdat er geen nieuwe onderdelen gebruikt hoeven worden waardoor er veel minder kosten gemaakt hoeven worden. Dit zie je dan ook weer terug in de prijs van de telefoon.

Heel veel modellen

Door de vele modellen die er zijn is er altijd keuze voor iedereen. Als je de overstap wilt maken naar een iPhone, maar niet de prijs hiervoor betalen is een refurbished iPhone kopen een hele goede stap om te zetten. Zo heb je een top kwaliteit telefoon voor de prijs van een normale middenklasse telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *