Met G4S Safety Solutions volledig klaar voor noodgevallen

In elke organisatie is het belangrijk dat er gerekend wordt op de mogelijke risico’s die er op de werkvloer kunnen ontstaan. Je bent als ondernemer verantwoordelijk voor de veiligheid binnen je bedrijfspand, dus is het belangrijk dat je voorzorgsmaatregelen neemt die betrekking hebben op jouw organisatie en werkgebied. Om op elk gebied voorbereid te zijn kun je de hulp inschakelen van G4S Safety Solutions. G4S Safety Solutions biedt iedere onderneming alle belangrijke tools waar rekening mee gehouden moet worden. Op elke mogelijke manier, van plannen tot producten. Wil je ook hulp bij het verbeteren van de veiligheid in je pand? Dan ben je bij G4S Safety Solutions aan het juiste adres.

BW clip

Samen de juiste plannen opstellen

Wat moet je doen in het geval van een calamiteit? Dit is een zeer belangrijk onderwerp waar je als ondernemer het antwoord op moet hebben. Hiervoor stel je speciale plannen op, die je samen met G4S Safety Solutions zo op kunt stellen dat ze kloppen. Denk hierbij aan een evacuatieplan, V&G-plan of een nood- en interventieplan. Daarnaast kun je hier ook terecht voor zaken als een risicoanalyse, fittesten en kick-off meetings. Met G4S Safety Solutions wordt er samen met jou gekeken naar oplossingen en hoe deze het beste uitgevoerd kunnen worden.

escape

Voorzien van de beste accessoires

Naast plannen opstellen heb je soms ook speciale producten nodig om de veiligheid te waarborgen. Dit is bijvoorbeeld omdat er gewerkt wordt met open vuur, zware chemicaliën of op hoge hoogte. Ook hiervoor kun je bij G4S Safety Solutions terecht. De beste en meest kwalitatieve veiligheidsproducten zijn in de webshop te bestellen. Van helmen tot veiligheidsharnassen en van gasmeters tot gasmaskers. Alles om ervoor te zorgen dat je werknemers op een veilige en zo gezond mogelijke manier hun werk kunnen doen. Zorg er ook voor dat je organisatie zo veilig mogelijk is en schakel de hulp van G4S Safety Solutions in om te voldoen aan de eisen.