Koolstof gebruiken

Koolstof is een bijzonder materiaal en je kan dit vaak terug vinden in de auto en luchtvaartindustrie. Dit Koolstofweefsel bestaat uit duizenden dunne carbonvezels, dit is de reden waarom dit materiaal dan ook vaak carbon wordt genoemd. Omdat deze vezel erg sterk is, niet zwaar weegt en erg stijf is, is het geschikt om te gebruiken voor vliegtuigen. Al met al is dit materiaal geschikt voor diverse doeleinden en je ziet het dan ook steeds vaker terug in bepaalde producten.

Compositesplaza BV is het bedrijf waar je dit materiaal kan bestellen, Niet alleen bedrijven hebben in middels hun weg naar dit bedrijf gevonden, maar ook particulieren. Je kan dit bedrijf vinden in Helmond, maar ook online een product bestellen is hier mogelijk.

compositesplaza

Enorm veel keuze

De composietenindustrie  bevat een zeer groot assortiment. Veel materialen zijn makkelijk online te bestellen. Ben je naar iets op zoek, maar kan dit niet vinden, neem dan contact op met een medewerker van Compositesplaza. Mocht je op zoek zijn naar een bepaald product, maar deze is in de webshop niet te vinden. Dan bestaat de mogelijkheid om deze in te laten kopen. Ook wanneer er een grote bestelling gemaakt gaat worden, is het verstandig om eerst contact op te nemen met dit bedrijf. De reden hiervan is dat er misschien wel een leuke prijs hiervoor aangeboden kan worden, voor de afname van grote projecten.