Groene aanbesteding

De kwaliteit van een groene aanbesteding staat of valt bij de wijze waarop het project wordt uitgevoerd. Als je een fantastisch plan laat ontwerpen voor je groene project, moet dat op de juiste manier worden uitgevoerd. Voor de uitvoering is het belangrijk dat de volgorde van het project, de risico’s en het budget nauwgezet worden bewaakt. Dat kun je doen door bij een groene aanbesteding accenten te benadrukken. Immers, elk groenproject kan op meerdere manieren worden aangevlogen. Bij BTL kun je informatie krijgen over de voor- en nadelen van een bepaalde werkwijze, en een advies over de te volgen aanpak.

Directievoering over een groene aanbesteding

Als je zeker wilt weten dat een door BTL ontwikkeld ontwerp voor jouw groenproject op de beste manier wordt uitgevoerd, dan leg je de groene aanbesteding en de directievoering ook bij BTL neer. Bij BTL heeft elke afdeling dezelfde visie en dat zorgt ervoor dat een project dat volledig door BTL wordt uitgevoerd sneller en soepeler verloopt. Bij een groene aanbesteding is met name de volgorde van de werkzaamheden van groot belang. Er mag immers geen werk worden uitgevoerd, dat in een latere fase van het project teniet kan worden gedaan.

Toekomstbestendige groene aanbesteding

Een project dat volledig door BTL wordt uitgevoerd verloopt gegarandeerd soepel en de kwaliteit van het project wordt gegarandeerd beter dan dat er verschillende partijen, die elkaar niet kennen, samen moeten werken. Dat goede resultaat blijkt niet alleen bij de oplevering, maar ook na een aantal jaren. Want een ontwerp en een groene aanbesteding van BTL is gericht op toekomstbestendigheid. Doordat de specialisten van BTL precies weten hoe flora en fauna zich in een gebied gaan ontwikkelen, is het risico klein dat onderdelen van het project na een aantal jaren onherstelbare schade hebben opgelopen.