Freelance factoring, hoe werkt het?

Ben jij op zoek naar freelance factoring? Dan ben je bij Finqle aan het juiste adres. Ben je feelancer en verstuur je slechts maandelijks een factuur? Dan heb je geen behoefte aan dure abonnementen voor factoring. Die zijn dan verhoudingsgewijs erg prijzig. Liever betaal je dan een bepaald bedrag per factuur. Je betaalt dan immers alleen voor wat je afneemt. Dit kan bij Finqle.

Freelance factoring

Welke stappen moet je doorlopen voor freelance factoring?

Bij Finqle werkt freelance factoring heel eenvoudig. Je maakt een account aan en geeft je klant door. Finqle doet vervolgens een kredietcheck om de kredietwaardigheid van je klant te achterhalen. Op die manier wordt het risico bepaald voor Finqle. Binnen 24 uur krijg je hier uitsluitsel over. Bij akkoord kun je jouw factuur indienen. Deze factuur wordt dan binnen een werkdag door Finqle aan jou betaalt. Zij kopen dus jouw factuur en zij zorgen vervolgens dat dat de factuur wordt betaald door jouw klant. Je klant merkt hier niks van en jij ook niet want jij hebt je betaling al binnen dus voor jou is het klaar.

Finqle

Geen verborgen kosten, je betaalt per aangeleverde factuur

Geen gedoe met debiteurenbeheer en klanten achterna bellen om rekeningen te betalen. Niet meer afwachten of en wanneer je betaald krijgt voor jouw geleverde diensten. Het neemt dus echt een heleboel stress en gedoe van je bordje af. Voor de diensten van Finqle betaal je een zogenaamde factorfee. Dit bedraagt 4% van de factuurwaarde. Je betaalt dus alleen dit bedrag. Geen opstartkosten, geen abonnementskosten. Daarnaast lever je de facturen aan op debiteur niveau dus je kiest zelf voor welke facturen je Finqle wilt inzitten. Dat kan voor al je facturen maar dat hoeft dus niet. Zo kun je het nog helemaal zelf in de hand houden en controleer je dus ook de kosten.