Een geschikte vacature civiele techniek – Bouwhuysch

Wanneer je momenteel op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, is de kans groot dat je nog niet gekeken hebt naar de civiele techniek. Toch is het aan te raden om dit wel te doen. In deze sector zijn namelijk ontzettend veel verschillende functies die jij als werkzoekende zou kunnen vervullen. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende openstaande vacatures, zou je eens kunnen kijken naar de vacature civiele techniek – Bouwhuysch als werkvoorbereider. 

De werkzaamheden van een werkvoorbereider

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag werken op een kantoor? Dan zou je eens kunnen kijken of een baan als werkvoorbereider iets voor je is. Sinds een aantal jaar zijn de werkvoorbereiders steeds belangrijker geworden om een civieltechnisch project succesvol af te kunnen ronden. Dit geldt dus voor zowel de weg- en waterbouw als de constructie. Een werkvoorbereider houdt zich bezig met het voorbereiden van de werkzaamheden voor buiten. 

civiele techniek

De werkzaamheden van een uitvoerder

Naast dat je aan de slag kunt op een kantoor, zou je er ook voor kunnen kiezen om in de buitenlucht aan de slag te gaan. Je zou eens kunnen kijken of de functie van een uitvoerder je leuk lijkt. Een uitvoerder zorgt ervoor dat het project loopt volgens de planning. Daarnaast coƶrdineert de uitvoerder de werknemers en eventueel de onderaannemers. Ook neemt een uitvoerder deel aan de overleggen met een opdrachtgever.

Bouw

Werken bij de overheid

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de civiele techniek, zou je er ook voor kunnen kiezen om bij een overheidsinstantie te gaan werken. Er zijn momenteel een aantal openstaande vacatures bij overheden, provincies, de verschillende waterschappen en Rijkswaterschap.